Varausehdot:

Säntikkä Oy noudattaa majoituspalvelusten tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palveluiden peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut sopimusehdoissa mainitun ennakkomaksun.

VARAAMINEN JA MAKSU

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun 35 % kokonaishinnasta (kuitenkin vähintään 100 €) eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus on maksettava neljä viikkoa ennen vuokra-ajan alkua.

PERUUTUKSET

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti Säntikkä Oy:lle. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:
    - 30 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan suoritetut maksut vähennettynä 50 €:n peruutusmaksulla.
    - Myöhemmin kuin 30 vrk ennen vuokra-ajan alkamista veloitetaan koko vuokra.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on tullut Säntikkä Oy:lle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille. Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas tai hänen lähiomaisensa sairastaa, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakas on oikeutettu saamaan rahansa takaisin lukuun ottamatta peruutusmaksua 50 €. Peruutus on tehtävä välittömästi. Peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Säntikkä Oy:lle 14 vrk kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä ennen vuokrausajan alkua.

SÄNTIKKÄ OY:N OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Säntikkä Oy perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevaa suoritusta ei makseta ajallaan, on Säntikkä Oy:llä oikeus perua varaus.

AVAIMET JA AJO-OHJEET

Avaimet luovutetaan laskun mukana tulevan ohjeen mukaan. Ajo-ohjeet löytyvät sivuiltamme kohdasta Sijainti. Avainten katoamisesta aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Huoneisto on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, pyyhkeet ja vastaa huoneiston siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä, ellei toisin ole sovittu. Mikäli siivousta ei ole suoritettu asianmukaisella tavalla, on omistajalla tai huoltajalla oikeus periä siivousmaksu kaksinkertaisena! TUPAKOINTI KIELLETTY HUONEISTOISSA! EI LEMMIKKIELÄIMIÄ! Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä huoneiston kapasiteetiksi on ilmoitettu. Teltan, asuntoauton ja asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla on kielletty ilman omistajan lupaa.

OVIEN AVAAMINEN

Mikäli asiakas unohtaa avaimen, perii huolitsija oven avaamisesta avaamismaksun.

MAHDOLLISET VAHINGOT

Asiakas on velvollinen korvaamaan huoneistolle ja sen irtaimistolle itse tai huoneistossa hänen majoitusaikanaan oleskelevien henkilöiden aiheuttamat vahingot.

HÄIRIÖ - TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN

Huoneistoa koskevat normaalit lainmukaiset vuokrakiinteistöissä voimassaolevat järjestyssäännöt. Muista siis lakisääteiset melurajoitukset klo. 22:00 - 06:00 välisenä aikana (naapurihuoneistossa saattaa asua esim. lapsiperhe). Uudenvuoden aattona hiljaisuus poikkeuksellisesti viimeistään klo. 01:00.

Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan/vuokranantajan edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa- tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla / vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

VALITUKSET

Mahdolliset asiakkaan valitukset on välittömästi osoitettava Säntikkä Oy:lle niiden aiheen ilmaannuttua.

TERVETULOA LEVILLE JA VIIHTYISÄÄ LOMAA !


Yhteystiedot:

Harri Säntti
GSM: 0500 660570
Sähköposti: harri (ät) santti.fi